ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO is een onderdeel dat meerdere vertakkingen kent: links, content en de technische opbouw van een website. Heb je deze onderdelen goed op orde? Groeien maar!

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie

HET OPTIMALISEREN NAAR DE BELANGRIJKSTE ZOEKWOORDEN

Het doel is dat u met uw website gevonden wordt op relevante zoekwoorden. U moet Google laten zien dat uw landingspagina’s relevant zijn bij verschillende zoekopdrachten. Wij laten Google zien dat uw Website relevant is voor uw doelgroep.

DUIDELIJKE CONTENT SCHRIJVEN

Zoekmachines als Google zien in welke mate bezoekers uw content waarderen, waarop ze hun rangschikking aanpassen. Zo houdt Google bij hoe lang bezoekers op je website zijn en met welke frequentie ze doorklikken. Als je content echter niet goed is, zal je webpagina ook niet hoog komen te staan in de zoekresultaten.

LINKBUILDEN

Omdat zoekmachines in principe alle websites gelijk willen behandelen, kunnen ze lastig zien welke websites belangrijker zijn dan andere. Het kijken naar links is één van de manieren waarop ze toch nog een indicatie kunnen maken welke pagina’s relevanter zijn dan andere.

DUIDELIJKE META STRUCTUUR

Bij een strakke META structuur denkt u aan het gebruik van juiste opmaak van titels, URL’s, breadcrumbs en interne links. Zoekmachines gebruiken namelijk robots, ook wel crawlers of spiders genoemd, om uw website te scannen.

(Her)schrijven van uw content

Het kan zijn dat uw teksten herzien moeten worden. Dit doen wij door gebruik te maken van software die deze analyses doen. Soms komt het voor dat uw site een aantal belangrijke zoekwoorden mist, maar een volledige herschrijving van de tekst is ook een mogelijkheid. Wij proberen altijd te kijken naar de meest (kosten)efficiënte oplossing.

Fine Zoekoptimalisatie

CONTACTAANVRAAG

Nieuwsgierig naar hoe wij uw bedrijf kunnen laten groeien?