SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media marketing is het inzetten van verschillende sociale media kanalen om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Sociale kanalen zijn ideaal om in te zetten voor het vergroten van je naamsbekendheid.

Wat biedt Social Media Marketing

Social media is voor veel bedrijven niet weg te denken in de groeistrategie. U geeft niet alleen informatie aan uw doelgroep, maar ontvangt ook veel. Het is niet mogelijk om sturing te geven aan wat online gezegd wordt over uw merk, maar wel aan hoe uw merk gepresenteerd wordt.

Hoe werken wij?

Wij van Fine Online vinden dat er een focus moet zijn op de belangrijkste kanalen waar de doelgroep zich bevindt. Dit kan betekenen dat er meerdere kanalen ingezet worden, maar het kan ook één kanaal zijn. Om te weten welk kanaal het meest geschikt is zal er altijd gevraagd worden naar de doelgroep van uw bedrijf.

Wanneer dit in kaart is gebracht dan is het van belang om het soort content wat u wilt publiceren vast te stellen. Wanneer deze twee onderdelen helder zijn dan kunnen wij kijken naar welk social media kanaal op welke manier gebruikt wordt.

Onze stappen voor uw succes

  • Definiëren van de doelgroep

  • Doelstelling vaststellen

  • Behoud de focus van de campagne

  • Laat content aansluiten op uw bedrijfsfilosofie

  • Probeer de doelgroep altijd te prikkelen door middel van A/B testen

CONTACTAANVRAAG

Nieuwsgierig naar hoe wij uw bedrijf kunnen laten groeien?