Content is King.

Beeldmateriaal is de perfecte manier om uw klanten te laten zien wat u in huis heeft of aan kan bieden. Dit beeldmateriaal is breed in te zetten op bijvoorbeeld uw website en social media kanalen. Het is een snelle en persoonlijke manier van het delen van uw content. Een belangrijke voorwaarde aan dit beeldmateriaal is dat het er professioneel uit moet zien, wil u als bedrijf serieus genomen worden. Wij kunnen dit voor u ontwikkelen!

Foto & Video.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat video content op een website ervoor zorgt dat een bezoeker gemiddeld twee tot vijf minuten langer op uw website blijft. Hiermee wordt de kans op conversie ook vergroot. Een video kan verschillende doelen dienen waaronder als bedrijfsvideo, product demonstratie, instructiefilm of vlogs.

Foto

Presenteer u op de manier die aansluit op uw bedrijfsfilosofie.
Een eenvoudige en snelle indruk voor uw doelgroep.
Laat zien wie achter uw bedrijf staat.
Goede sfeerbeelden voor social media.

Video

Geef meer weer over uw dienst of product in een aantal seconden.
Vergroot uw likeability richting bezoekers.
Verhoog de click through ratio van uw content.
Breng meer dynamiek in de uitstraling van uw bedrijf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn Fine Online, de nieuwe generatie in online marketing en webontwikkeling. Wij geloven in een sterke positie in de online wereld, online (marketing) is namelijk overal. Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van online marketing via diverse kanalen voor bedrijven tezamen met het ontwikkelen van een website die hier klaar voor is. Heeft u professionele hulp nodig bij het inzetten van uw online marketing? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Samenwerken!

Laten we samenwerken.

Bedankt voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een fout tijdens het versturen van uw bericht. Neem aub contact met ons op.

Andere Fine Diensten.

Bekijk onze diensten