Wij helpen u Online.

Als u hosting nodig heeft voor uw website of het versturen van email vanaf een eigen domeinnaam heeft u een hostingpakket nodig. Hiermee ondersteunen we volledig. Website hosting is het onderbrengen van je website op een server die ten alle tijde verbonden is met internet en dus altijd online is. Op deze manier is uw website bereikbaar voor alle bezoekers. Met webhosting huurt u dus eigenlijk een stukje ruimte op een server wat in een datacenter staat opgeslagen. Op deze server plaatsen wij de website en emailaccount(s).
Wij bieden graag een supersnelle website. Voor de gebruikservaring van de bezoekers is het belangrijk dat de website snel en goed vindbaar is. WordPress is enorm gebruiksvriendelijk en heeft een groot aanbod van plugins en thema’s. Onze Fine WordPress webhosting is perfect afgericht op het gebruik van WordPress met alle benodigdheden voor veeleisende gebruikers. U krijgt een stukje van onze server tot beschikking, en het WordPress hostingpakket is uiteraard inclusief beveiliging (SSL)! Hierbij hoort natuurlijk ook het gemak van e-mail versturen vanaf eigen domeinnaam.

Fine Hosting.

Bij Fine Online helpen we u van domeinnaam tot aan de nieuwe website. Moeten we de e-mail instellen op uw nieuwe telefoon? Geen probleem! Wij zijn gericht op het verlenen van service.

Hoeveel ruimte heeft u nodig? Stuurt u veel grote bestanden door bijvoorbeeld.

Welk CMS gebruikt de website. Wij maken uw website in WordPress.

Hoeveel impact verwacht u op de website? Een webshops heeft vaak wat meer te verduren.

Hoeveel verschillende e-mailadressen denkt u te gebruiken? Heeft u bijvoorbeeld veel collega’s/medewerkers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn Fine Online, de nieuwe generatie in online marketing en webontwikkeling. Wij geloven in een sterke positie in de online wereld, online (marketing) is namelijk overal. Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van online marketing via diverse kanalen voor bedrijven tezamen met het ontwikkelen van een website die hier klaar voor is. Heeft u professionele hulp nodig bij het inzetten van uw online marketing? Dan zijn we misschien wel een hele goede match!

Samenwerken!

Laten we samenwerken.

Bedankt voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een fout tijdens het versturen van uw bericht. Neem aub contact met ons op.

Andere Fine Diensten.

Bekijk onze diensten